شنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۸
نشست علمای یمن برای پوشش مارسم گرامیداشت سالروز میلاد پیامبر اکرم (ص) و محکومیت اهانت آمریکا به قرآن کریم

حوزه/ دفتر هیئت عمومی اوقاف و ارشاد در یمن، نشستی را با حضور علما، خطبا و مبلغان به مناسبت گرامیداشت میلاد پیامبر اکرم (ص) و محکومیت اهانت آمریکا به ساحت مقدس قرآن کریم برگزار کرد.

به گزارش گروه ترجمه خبرگزاری «حوزه»، دفتر هیئت عمومی اوقاف و ارشاد، واحد فرهنگی و واحد علمای استان صعده در یمن، امروز نشستی را با حضور علما، خطبا و مبلغان به مناسبت گرامیداشت سالروز میلاد پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله و سلم) و محکومیت اهانت آمریکا به ساحت مقدس قرآن کریم برگزار کردند.

در این نشست، شیخ احمد حوریه، رئیس «مجمع اسلامی» و عضو «انجمن علمای یمن» تأکید کرد: مناسبت میلاد پیامبر اعظم (صلی الله علیه و اله و سلم)، ایستگاهی برای تقویت جنبه‌های ایمانی و عملی، به‌ویژه در عرصه جهاد، صبر و استقامت است.

وی ضمن ستایش موضع مردم یمن در مقابله با دشمن سعودی، اسرائیلی و آمریکایی، به نبردی که قهرمانان نیروهای مسلح در دریا علیه دشمنان پشت سر گذاشته و هم‌اکنون نیز در حال انجام آن هستند، اشاره کرد و افزود: ائتلاف‌هایی که یمن را هدف قرار داده بودند، به فضل خداوند متعال دچار فروپاشی شده و طرف‌های جدید آن‌ها نیز با شکست مواجه شده‌اند.

شیخ حوریه خاطرنشان کرد: رمز قدرت یمنی‌ها نه به کثرت عددی یا تسلیحات، بلکه به توکل بر خداوند، اعتماد به او و در عین حال استفاده از ابزارها و آمادگی است.

وی تصریح کرد: تمسک به قرآن کریم، پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله و سلم) و پرچمداران هدایت، کلید پایداری و پیروزی است و هدف اصلی از برگزاری مناسبت‌های دینی، ترجمه این مفاهیم در قالب عمل و رفتار است.

در همین راستا، شیخ محمد الهادی، عضو «انجمن علمای یمن» تأکید کرد: تجاوز آمریکایی-صهیونیستی به مصحف شریف، جنایتی بزرگ است که نیازمند موضعی قاطع و واکنشی نیرومند از سوی هر فردی است که به خداوند و رسولش پیوند دارد.

وی توضیح داد: اهانت‌های دشمنان خدا به مقدسات امت، ضرورت مقابله با پروژه صهیونیستی و آمریکایی و پایبندی به شعار (مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل) علیه آن‌ها را تأکید می‌کند.

الهادی اشاره کرد: قدرت‌های غربی و صهیونیستی سخت در تلاش‌اند تا پیوند امت با نبی اکرم (صلی الله علیه و اله و سلم) و قرآن کریم را قطع کنند تا آنان را از منبع قدرت و عزتشان تهی سازند.

شیخ الهادی از همه، به‌ویژه علما، دعوت کرد تا به مسئولیت‌های خود در هدایت امت و تربیت آن بر پایه الگوگیری از پیامبر اعظم (صلی الله علیه و اله و سلم) به عنوان یک رهبر، معلم، سیاستمدار و مربی عمل کنند؛ به گونه‌ای که امت را قادر سازد با خطرات پیش‌ِ رو مقابله کند.

وی همگان را ترغیب کرد تا در سیره نبوی و مواضع قرآنی به جست‌وجوی راه‌حل‌ها و تدابیر لازم برای مقابله با محاصره، ظلم و توطئه‌هایی بپردازند که امت امروز با آن مواجه است و از مناسبت میلاد پیامبر اکرم (صلی الله علیه و اله و سلم) به عنوان ایستگاهی عملی برای بازگشت صادقانه به شیوه قرآنی و نبوی استفاده کنند.

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha